blog-img

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde İZFAŞ VE TURSAB FUARCILIK AŞ işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ile gerçekleşen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve sektör talebine istinaden 15. Travel Turkey İzmir  olarak 2-4 Aralık tarihlerinde İZFAŞ’ın kendi dijital altyapısı ile hibrit olarak düzenlenecek ve dünya çapındaki fuarlar arasındaki yerini alacak..

 

Dijital platform basit ve kolayca anlaşılabilir yapısıyla kullanıcıya rahatlıkla erişim ve kullanım imkanı sağlarken; aynı zamanda katılımcıya kendi stantlarını oluşturabildikleri, katalog içeriklerini düzenleyebildikleri ve ziyaretçi eşleştirme sistemi sayesinde online randevulaşmalar ve görüşmeler sağlayabildikleri verimli ve gerçekçi bir fuar ortamı yaratacak.

 

Türkiye’nin dijital platformunda katılımcı olmak,  15. Travel Turkey İzmir Digital platformu  hakkında detaylı bilgi almak, hibrit fuar deneyimini yaşamak, turizm sektörünü  birlikte canlandırmak istiyorsanız 15. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nda yerinizi alın.

İletişim Bilgilerimiz

TRAVEL TURKEY İZMİR DİGİTAL

İZFAŞ ve TÜRSAB İLETİŞİM BİLGİLERİ

ARİF SAĞLAM, MEHTAP ÇOKGENÇ, SENA KILIÇ SESAL

ARİF SAĞLAM - 0 (533) 144 98 82
MEHTAP ÇOKGENÇ - 0 (538) 489 24 08
SENA KILIÇ SESAL - 0 (549) 833 95 29

ADRES: ZAFER MAH. 840 SK. FUAR ALANI NO:2 GAZİEMİR - İZMİR